musclecars din service partner

MuscleCars

MuscleCars AB grundades 1996 med inriktning på reparationer av Amerikanska bilar, VD Mats Jacobsson som är raceerfaren började på kunders begäran att trimma motorer.

Vår första verkstad låg vackert utmed kanalen i Hammarby industriområde, men lokalen var kall, mörk och liten så 1998 gick flyttlasset till Bredäng, 1000 kvadrat lokal blev det så vi utökade den tidigare verksamheten med bilförsäljning.

När avtalet med hyresvärden skulle förnyas år 2003 tyckte värden att det var rimligt med en hyreshöjning på 100% vilket gjorde att vi tog beslutet att investera i egna lokaler. Fastigheten som valdes ligger i Oxelgrenshagen som gränsar till både Moraberg och Weda i Södertälje.

Lokalen har renoverats och byggts om för att passa våra behov, totalt är det 611 väl utnyttjade kvadrat innehållande; 6 st mek.platser varav 4 st med lyftar, egen däckverkstad med framvagnsinställning.

Våra arbetsuppgifter varvas mellan service/reparation, motorrenoveringar och att bygga V8:or för både gata & race.

Vår kundstock är en solid skara av både företag och privatpersoner men det är alltid lika roligt att möta nya ansikten i verkstaden så väl mött över en kopp kaffe.
Vi ser med spänning på vad framtiden har med sig!

Med vänliga hälsningar
Mats Jacobsson med personal

MuscleCars Bjälkvägen 4, 152 42 SÖDERTÄLJE   Tel 08-88 00 56    E-post muscle@musclecars.se